IMATGES DE LES PORTES OBERTES DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies,

us fem arribar diverses fotografies de les portes obertes de les activitats extraescolars organitzades per l’Associació Esportiva Eixample. Us recordem que als links trobareu tota la informació per a fer la inscripció al setembre.

Informació general de les activitats extraescolars organitzades per l’Associació Esportiva Eixample 

Dates d’inscripció i documentació

 

 . JOC I ESPORT

  Els nostres peques de l’escola de P3 i P4 van fer les seves portes obertes Dimarts 21 de Maig i Dijous 23 de Maig,  dirigits de la maneta de la seva monitora AINOA SANCHIS.

   

 

. INICIACIÓ ALS ESPORTS

Els nens i nenes de P5 i 1r van tindre les seves portes obertes Dimarts 28 de Maig on els pares i mares van poder veure l’agilitat dels seus fills portats de la mà de CLAUDIA AGUILA i SIMON BASANTA.

. PISCINA AIGUAJOC

Els nens i nenes de P3 a P5 van a la piscina de l’ Aiguajoc acompanyats de les monitores AINOA SANCHIS I EMMA RODRIGUEZ.

      

. PATINATGE

 Els nens i nenes de , Recreació amb patins (P5 i 1r) Patinatge Artístic, Iniciació (2n i 3er) i Patinatge Artístic (4t a 6è) van fer les portes obertes tots/es junts a la nostre escola el Divendres 31 Maig.

RECREACIÓ AMB PATINS (P5 i 1r) monitora VANESSA PARREÑO

 

PATINATGE ARTÍSTIC INICIACIÓ (2n i 3r) monitora MAR FERRET

 

PATINATGE ARTÍSTIC (4t a 6è) monitora MERITXELL GALOFRE

  

. RÍTMICA

 Les nenes de Rítmica 1 (1er a 3r) i Rítmica 2 (4t a 6è) van anar al pavelló de  l’escola Jesuïtes de Sarrià per fer el festival el Dissabte 25 de Maig, la  monitora dels dos grups es ANA PASARIUS i a Rítmica 2 el reforç de ANA NOTTALGIOVANNI

 RÍTMICA 1 (1r a 3r) 

RÍTMICA 2 (4t a 6è)

 

. HIP HOP 

Els nens i nenes de 3r a 6è  van fer el festival de Hip Hop a l’escola Els Llorers Dilluns 17 de juny amb la monitora JUDITH BOVER i de reforç ANA   NOTTALGIOVANNI.

     

 

 

. DINÀMIQUES DEL FÚTBOL

 Els nens i nenes de 3r a 6è van tindre les portes obertes Dimarts 4 de juny  a la pista de l’Aiguajoc amb el seu monitor VÍCTOR BERMUDEZ .

 

             

JUDO

Els nens i nenes de 3r a van tindre les seves portes obertes Dimarts 30 maig a la pista del Aiguajoc amb la monitora CLAUDIA AGUILA.

 

                                                                         

 EQUIPS DE BÀSQUET

. ESCOLA DE BÀSQUET (2n)

Entrenador ALEX PACIENCIA

 . BÀSQUET PRE BENJAMÍ (3r)

Entrenadora LAURA GARCIA

. BÀSQUET BENJAMÍ (4t)

Entrenador AITOR FUSTE

. BÀSQUET PRE ALEVÍ (5è)

Entrenador ALEX PACIENCIA

. BÀSQUET ALEVÍ (6è)

Entrenador ALEX PACIENCIA