2018-19 organitzades per l’AEE

Podeu clicar sobre els enllaços per accedir a tota la informació .

Programa activitats 18-19 (Ferran Sunyer)

Descripció activitats Ferran Sunyer 18-19

Normativa pares Ferran Sunyer 18-19

 

Si teniu dubtes, podeu contactar amb l’Olga García, coordinadora de les activitats extraescolars d’AEE.

La trobareu de dilluns a dijous, de 16.45 a 18.30 h, a la consergeria de l’escola.

També podeu contactar amb ella per telèfon (només en l’horari abans esmentat) trucant al 661 401 114.

I sino, podeu escriure un correu electrònic a: contacta@ae-eixample.cat, o bé trucar a l’AEE al 933 248 442.

ACTIVITATS MOTRIUS

Joc i esport – P3 i P4

Etapa de descoberta i coneixement de l’esquema corporal mitjançant el desenvolupament de les habilitats i destreses bàsiques.
És important que el nen/a experimenti amb molt material divers (formes, colors, textures, mides …) i fer jocs i tasques que impliquin el treball de la lateralitat, la respiració i relaxació, la coordinació, l’orientació, el ritme… Cal portar roba i calçat esportiu.

Iniciació esportiva – P5

Etapa d’adquisició de l’esquema corporal mitjançant la percepció del propi cos, millorant les habilitats motrius bàsiques (lateralitat, desplaçaments…) i desenvolupant les específiques (capacitats perceptives). En aquesta edat la majoria de nens/es ja tenen definit quin és el seu segment dominant, l’objectiu és que realitzin la pràctica amb la part del cos que més domina sense oblidar la menys hàbil. Cal portar roba i calçat esportiu.

Recreació amb patins – P5 i 1r

Treball del desenvolupament de l’equilibri, de les habilitats i destreses bàsiques mitjançant el joc lúdic i recreatiu sobre patins de quatre rodes o de línia. Aprenentatge de figures tècniques i d’un munt de jocs que impliquin la participació, implicació i col·laboració de tot el grup. Cal portar roba esportiva.

ACTIVITATS EXPRESSIVES

 

CreArt-P4 i P5

Seguint un fil conductor, en el 1r trimestre mourem el cos CANTANT cançons divertides i modernes. Al 2n trimestre ens mourem BALLANT, aprenent coreografies senzilles i al 3r trimestre ens mourem REPRESENTANT una petita peça on es cantarà i ballarà.

ESCOLES ESPORTIVES

Iniciació esports col·lectius – 1r

És l’etapa del desenvolupament de la lateralitat, de la capacitat de discriminar i de consolidar les habilitats bàsiques. Comencem amb la introducció dels diferents esports, per tal d’ampliar les experiències i orientar al nen/a en les diferents possibilitats de pràctica esportiva alhora que potenciem el seu bagatge motriu. Mitjançant formes jugades es treballaran els fonaments bàsics d’esports col·lectius en general (Futbol Sala, Bàsquet, Handbol, Voleibol, Hoquei). Cal portar roba i calçat esportiu.

Escola bàsquet – 2n

Iniciació a la tècnica específica de l’esport. Introducció del joc real mitjançant 3 competicions a nivell intern. Cal portar roba i calçat esportiu.

Dinàmiques del futbol -1r a 6è

Jocs, formes jugades i domini del futbol. Activitats motrius mitjançant dinàmiques únicament amb la pilota de futbol sala. No és una activitat competitiva.  Els grups d’activitat estan diferenciats per edats. Cal portar roba i calçat esportiu.

ESPORTS INDIVIDUALS

Hip Hop – 3r a 6è

Treball específic centrat en l’aprenentatge de la modalitat de funky i hip hop realitzant divertides i senzilles
coreografies.

Gimnàtica Rítmica – 1r a 6è

Treball de forma artística de tot el cos, desenvolupant les qualitats físiques com la flexibilitat, la força i la resistència així com les capacitats coordinatives i perceptives. Treball centrat en un programa de mans lliures i iniciació i desenvolupament del treball amb implements com la pilota, la corda o el cèrcol. Els grups d’activitat estan diferenciats per edats i nivell del participant.

 

Patinatge artístic iniciació- 2n i 3r

Iniciació i aprenentatge de la tècnica específica del patinatge artístic de manera lúdica i recreativa. Participació en una jornada interna. Cal portar patins de quatre rodes i roba esportiva (malles o xandall).

Patinatge artístic – 4t a 6è 

Aprenentatge i perfeccionament de figures tècniques. Elaboració de coreografies individuals adaptades al nivell de cada patinador/a. Participació en dues jornades internes. Cal portar patins de quatre rodes i roba esportiva (malles o
xandall).

Escacs -1r a 6è

Introducció als moviments bàsics del joc amb un important component de treball mental. Activitat diferenciada per nivells.

Judo – 3r a 6è

Introducció, aprenentatge i desenvolupament dels aspectes de tàctica i estratègia d’aquest esport d’oposició. Cal portar kimono.

ESPORTS COL·LECTIUS

Escola bàsquet – 2n

Iniciació a la tècnica específica de l’esport. Introducció del joc real mitjançant 3 competicions a nivell intern. Cal portar roba i calçat esportiu.

Bàsquet  a partir de 3r

S’inicia la competició escolar (CEEB) com a eina complementària d’aprenentatge. Per jugar els partits és obligatori portar una equipació representativa del centre. Per entrenar cal roba i calçat esportiu.

Dinàmiques del futbol – 1r a 6è

Jocs, formes jugades i domini del futbol. Activitats motriu mitjançant dinàmiques únicament amb la pilota del futbol sala. No és una activitat competitiva. Els grups d’activitat estan diferenciats per edats. Cal portar roba i calçat esportiu.

PISCINA

Piscina – P3,P4 i P5

Els grups d’activitat estan diferenciats per edat i nivell del participant. L’objectiu principal és que es familiaritzin amb el medi i assoleixin cert grau d’autonomia. Enguany l’activitat es realitzarà d’octubre a maig. En el mes de juny es realitzarà l’activitat Mou-te Ballant.