Organització juntes

Qui organitza les juntes? 

Un grup de pares i mares que volem fer suport a l’escola! Que a part de treballar i tenir cura dels nostres fills i filles donem una part del nostre temps per vetllar perquè tota la comunitat educativa funcioni el millor possible! Som un grup de gent engrescada i que a part de fer gestions ens ho passem bé! Si ho vols també pots ser juntaire! T’esperem! 


Quan són les juntes?

Les reunions de junta seran els primers dijous de mes, a les 17.00 h. Si cau en festiu o vacances escolars es traslladarà al següent dijous i si hi ha algun canvi extraordinari, us el comunicarem amb antelació.

Qui pot assistir?

Hi assisteix l’equip de la junta i són obertes a qualsevol mare, pare o persona tutora de l’escola. Si voleu acudir sereu molt benvinguts/des. No cal ni tan sols avisar, només presentar-s’hi.

On ens trobem?

Fins ara ens reuníem a l’escola, a la sala de mestres, però aquest curs amb la covid de moment les reunions són virtuals. Només cal tenir connexió a internet i un dispositiu. L’enllaç es penja a la web de l’AFA. Quan ens poguem tornar a reunir presencialment ho comunicarem.

De què es parla?

Procurem incorporar l’Ordre del dia amb un parell de dies d’antelació a cada reunió amb tots els temes que es parlaran relacionats amb els infants i l’escola. L’ordre del dia es notifica a la web de l’AFA Ferran Sunyer.

Voldria assistir però no puc, com puc assabentar-me de què s’ha parlat?

Uns dies després de la reunió es fa públic el resum de l’acta. D’aquesta manera tindreu una drecera permanent per a consultar la informació quan us convingui. Les actes estan en el menú de la web: junta: actes de la reunió.

Com puc comunicar que es parli d’un tema?

Si vols que es parli d’algun tema, només has d’escriure a: ampaferransunyer@gmail.com i ho inclourem a l’ordre del dia.

Com s’avisa que hi ha una junta? 

Es comunica amb una notícia penjada a la web de l’AFA i també pel grup de Whatsapp de les famílies amb un missatge de la web que anuncia la junta amb l’enllaç de la reunió. 

Com puc col·laborar amb la junta de l’AFA però no puc assistir a les trobades?

Si tens ganes de formar part d’algun àmbit: extraescolars, coordinació de delegats/des, repensing, festes i comunicació (o a la resta dels tres càrrecs: presidència, tresorer o secretària), també ets benvingut/da perquè segur que trobarem la manera de posar-nos en contacte i que puguis fer suport. I si vols també pots col·laborar amb les peticions puntuals de voluntaris i voluntàries!

Us esperem!!!!