Dates d’inscripció/ documentació de l’AEE

Les extraescolars de l’escola es duen a terme per l’Associació esportiva de l’Eixample (AEE).
A la seva web trobareu les activitats amb el seu programa, la descripció de l’activitat, la normativa, la informació per l’ajut econòmica, els grups, etc.

https://www.ae-eixample.cat/

ATENCIÓ HI HA CANVIS:

En data de 23 de feber del 2021: Es reprenen els grups de la inscripció de l’octubre, com també els seus horaris respectius a partir de la primera setmana del mes de març del 2021.

En data de 22 de novembre del 2020: us comuniquem que degut als canvis de la nova resolució al DOGC del 21 de novembre pel qual es modifica la normativa en matèria d’extraescolars, aixecant les actuals restriccions, se suspèn el Programa Temporal d’Activitats de l’Escola Ferran Sunyer. I les activitats es reprenen a partir del proper dimecres  25 de novembre, en l’horari i dia habitual de l’extraescolar.

En data 12 de novembre del 2020:Amb la situació actual ens toca reinventar-nos, és per això que hi ha canvis en les activitats extraescolars. Volem que els infants puguin continuar practicant esport i així també les famílies poden conciliar els seus horaris laborals amb les necessitats dels seus fills/es. Per això s’ha creat el Programa Temporal d’Activitats de l’Escola Ferran Sunyer.
INSCRIPCIONS Les inscripcions es realitzaran del 12 al 15 de novembre (24.00 h).
************************************************************************

INSCRIPCIONS  SETEMBRE 2020: Encara hi ha places disponibles per les extraescolars, es poden fer a partir d’avui inscripcions presencials del 14 al 18 de setembre del 2020  de 16,45h a 18,30h a la nostra escola. Recordeu que les activitats que no arribin a un mínim de 10 participants se suspendran. En aquest enllaç podeu veure com estan actualment els grups i altres informacions com horaris i activitats.

DOCUMENTACIÓ IMPORTANT per inscriure’s:

Per associar-vos a l’AMPA de l’escola Ferran Sunyer

Full-inscripció-AMPA-2019-2020

Per avisar que no assistireu a l’activitat extraescolar (també podeu trobar còpies a la consergeria)

Avís de no assistència a l’activitat

Per a autoritzar per el vostre fill/ la vostra filla marxi sol/sola (també podeu trobar còpies a consergeria)

Autorització marxar sol – Ferran Sunyer

En el cas que vulgueu demanar la sol·licitud de la subvenció el període és del 23 de setembre fins el 9 d’octubre. NOMÉS ES POT FER ONLINE en aquest enllaç.