Associació Esportiva Eixample AEE

Les extraescolars de l’escola es duen a terme per l’Associació esportiva de l’Eixample (AEE).
A la seva web trobareu les activitats amb el seu programa, la descripció de l’activitat, la normativa, la informació per l’ajut econòmica, els grups, etc.
 

https://www.ae-eixample.cat/

AMB QUI PODEU CONTACTAR? 

Si voleu contactar presencialment amb la Coordinadora, l’Olga Garcia, la podeu trobar a l’escola en aquest horari:
Horari d’atenció: dilluns o dijous de 16.45 a 18.30 h.

O també es pot trucar al 661 401 114 de dilluns a dijous en el mateix horari o contactar amb nosaltres a través de l’e-mail a contacta@ae-eixample.cat

Com es desenvolupen les activitats amb relació a la covid? 

A la pàgina web de l’Associació Esportiva Eixample podreu trobar la NORMATIVA i us adjuntem el PROTOCOL COVID. Us animem a llegir-ho. El primer dia de l’activitat cal lliurar la DECLARACIÓ RESPONSABLE.

Pel que fa a la mascareta:
L’alumnat d’educació infantil no caldrà que utilitzi mascareta. Únicament la portaran en els desplaçaments. I de la mateixa manera la resta.
La mascareta quan s’està fent activitat física no es obligatòria (a data 16/09/20).

Com a novetat en data del 9-9-20: A les activitats extraescolars d’un centre hi poden participar infants i adolescents de diferents edats i grups estables. És recomanable que, en el marc de l’extraescolar, la composició del grup de participants sigui el més constant possible per facilitar la traçabilitat, de manera que es constitueixin en un segon grup estable sense
canvis.

I aquí teniu documents que també poden ser del vostre interès: 

Deixa un comentari