Dissabte 23F: l’educació pública surt al carrer

Manifestació dissabte 23 de febrer

A les 17h als Jardinets de Gràcia

PER LA JUSTÍCIA SOCIAL. FEM-LOS FORA.JUNTES PODEM

El proper dissabte 23 de febrer s’ha convocat una manifestació a Barcelona amb el lema “Per la justícia social. Fem-los fora. Juntes podem”,  impulsada per diferents col·lectius i moviments socials que estan sumant forces en contra de la dictadura financera i  la política de retallades que estem patint al nostre país. Trobareu la informació global de la manifestació a Barcelona en el següent bloc  www.23flluitesalcarrer.wordpress.com.

Aquesta acció tindrà lloc paral·lelament a la que es farà a altres ciutats de l’estat espanyol sota el paraigües “Marea Ciudadana”.

La manifestació 23F es dividirà en columnes que sortiran a les 17:00  desde diferents punts de BCN

Algunes AMPA de l’Eixample hem acordat sumar-nos a la columna que es proposa des de les entitats de Gràcia, columna per l’Educació com a comunitat educativa i que sortirà a les 17h dels Jardinets de Gràcia. 

Es baixarà per Passeig de Gràcia fins a Plaça Catalunya (punt de trobada de les diferenst columnes previst per les 18.30h) i després el recorregut conjunt serà fins a Pl. Sant Jaume.

Adjuntem  un document elaborat per l’Assemblea Groga de Gràcia (AGG) amb 10 raons per a participar-hi. 

Més  informació de la columna de Gràcia a: http://23fgracia.wordpress.com/

S’anima a tothom a portar pancartes amb peixos que representin els del cartell de la convocatòria. Volem mostrar que la unió dels peixos petits pot menjar-se al peix gran.

23fcartellpeixos61