Donem suport per dinamitzar l’espai Germanetes

El 16 de desembre 2012 va tenir lloc a la Casa Golferichs un taller informatiu i de suma de suports per al projecte de la illa Germanetes dirigit al Pla Buits, on es va comptar amb valoracions i idees de les entitats del barri i entre elles la nostra escola: Ferran Sunyer. El proper dimecres 16 de gener a les 19h es farà la presentació definitiva del document a lliurar a la seu de l’Associació de Veïnes i Veïns de l’Esquerra de l’Eixample, que és qui donarà el seu nom per a la sol·licitud. Tot i que el que es comentarà és el mateix que ja coneixeu en haver seguit els diferents tallers, us convidem, si voleu, a venir a donar suport a la iniciativa i a ajudar-nos a explicar-los el projecte i a donar el vostre punt de vista com a veïns i veïnes del barri.

 

 

Dinamitzar l’espai Germanetes


Desde l’AMPA Ferran Sunyer estem proposant una sèrie d’activitats per ajudar a dinamitzar aquest espai com ara activitats del Casal d’Estiu, cinema a la fresca, derivar recorregut de les cercaviles, una biblioteca Pop-Up i un taller amb l’equip Cucaferatim.

 

 

 

 

 

Però a més us recordem que ara el que necessitem és recollir el màxim d’adhesions possibles tant d’entitats com de veïnes i veïns.

En aquesta entrada podreu trobar els documents d’adhesió (adhesió entitats , adhesió veïns ). Ens agradaria molt que els ompliu, signeu i els passeu en aquest correu: recreantcruilles@riseup.net un cop escanejats per tal d’adjuntar-los a la petició de cessió del solar.

De tota manera, tot i que és preferible tenir el document signat, hem habilitat a la pàgina web uns formularis per poder signar les adhesions en línia.

Adhesions de veïnes i veïns: http://recreantcruilles.wordpress.com/474/

Adhesions d’entitats i comerciants http://recreantcruilles.wordpress.com/471/

Uneix-te, feu-ne difusió i recolliu el màxim de signatures possibles!

L’AMPA Ferran Sunyer recolzant a Recreant Cruïlles. Junts farem nostre l’espai públic!