Comptem amb tu… una vegada més

Estem orgullosos de la nostra escola. Ha costat més de 10 anys construir el projecte educatiu del que avui gaudeixen els nostres fills. Tots sabem que no són bons temps per a l’escola pública, però no ens podem permetre que aquest model perdi cap dels valors que el caracteritzen: participació, integració, pluralitat, etc…”

D’aquesta manera començava la crida que es va fer el curs passat des de l’AMPA, per animar a les famílies de la nostra escola a implicar-se al nostre projecte.  Com ja saps, la situació en que ens trobem no ha millorat: les retallades afecten cada vegada més al dia a dia del centre i, per tant, a l’educació dels nostres fills i filles.

“L’èxit del projecte educatiu necessita la implicació de tots els que hi participem: mestres, famílies i alumnes” continuava el missatge de la campanya. Ara, més que mai, és el moment de les famílies.

Des de l’AMPA et proposem participar al nostre projecte, per contribuir a aquest model d’escola que ens fa sentir tant orgullosos. Un projecte obert i participatiu, on l’aportació de cada família és IMPRESCINDIBLE. I la única manera que tingui èxit és amb la TEVA IMPLICACIÓ com a voluntari en alguna activitat, participant en algun grup, coordinant alguna comissió o, fins i tot, formant part de la junta.

Per implicar-te en alguna/es d’aquestes tasques o proposar algun projecte o idea que vulguis realitzar a l’escola, ja saps que pots contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a la direcció coordinacio@ampaferransunyer.info. I si no tens correu electrònic, deixa’ns les teves dades i la manera de contactar amb tu a la bústia de l’AMPA, al costat de la porta d’entrada de Viladomat.

La nostra implicació continua sent clau per aconseguir una escola de qualitat pels nostres fills i filles. Moltes gràcies per la teva col·laboració. T´esperem. Comptem amb tu.

Aquests són alguns dels projectes en que necessiten la teva  PARTICIPACIÓ:

– Desenvolupar la proposta d’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS del migdia i consolidar les actuals de les tardes

– Participar en l’ORGANITZACIÓ DE LES FESTES en que participa l’escola: Sant Antoni, Festes de la Laia, Castanyada, Reis…

– Augmentar la nostra implicació en les accions contra les RETALLADES EN EDUCACIÓ. 

– Col·laborar activment al Projecte Escola.

– Participar i col·laborar en accions del BARRI.

-Oferir suport a projectes i necessitats econòmiques de l’Escola.

 

I …. perquè no? Incorporar-te a la JUNTA i participar en el dia a dia de tots els esdeveniments

 

I si necessites més informació d’alguna d’aquestes propostes no t’ho pensis dues vegades i pregunta’ns-ho

Moltes gràcies
Junta Ampa Ferran Sunyer