NOU EQUIP junta afa

Hola famílies! A l’última assemblea vam formar el nou equip de la junta de l’AFA. La Suzanne deixa el càrrec de secretària per fer un bon relleu i la Xènia deixa el seu càrrec de presidència perquè el seu fill finalitza la seva etapa escolar.

Així és que ara el nou equip està format per:

Presidenta: Míriam (mare de 1er)

Secretari: Xavi (1er i EI4)

Tresorera: Ariadna (EI4 i EI5)

Els hi donem la BENVINGUDA amb un fort agraïment per entomar el càrrec i amb el suport de totes les famílies que tots i totes junts farem una AFA ben grossa i potent!

Quina il·lusió saber que l’AFA pot continuar existint i que es podran continuar fent moltes activitats i conjuntament de la mà de l’escola pel benestar dels nostres fills i filles.

Com ja hem dit moltes vegades l’AFA està formada per totes les famílies de l’escola Ferran Sunyer i dins d’aquestes hi ha un grup motor que lidera i organitza moltes coses de l’escola. Tothom hi és benvingut i entre tots i totes aconseguim fites increïbles!

Si tens ganes de saber què fem, de participar, de conèixer, d’aportar idees, de…, de… i de….! T’esperem a la reunió vinent, al setembre amb moltes ganes!!!