Narració de contes 18-5-2023

Us transcrivim aquesta informació de la biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver.
Eixamplem Lectures. L’illa d’en Lluís
L’ovella Paquita, cansada de dur la vida monòtona i sense canvis de tota ovella, decideix deixar el ramat i anar a veure món, començant per la ciutat on acabarà descobrint l’edifici on viu el Lluís Farré, escriptor i il·lustrador. A la mateixa illa de cases, en altres pisos, s’hi allotgen uns personatges molt peculiars. A càrrec de Mon Mas i Lluís Farré. Edad recomanada: A partir de 3 anys Activitat inclosa en L’Eixamplem Lectures, iniciativa comuna de les biblioteques de l’Eixample que ofereix espectacles on la literatura, els llibres i la paraula són els protagonistes. Activitat gratuïta. Cabuda limitada
Dates: Dijous 18 de maig a les 17.30
Lloc: Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver
Preu: Gratuït