Mercat sense diners: material d’acampada

Dissabte 25 de març vine a treure el cap al mercat sense diners! Us convidem a portar tendes i material d’acampada en bon estat i que no utilitzeu, perquè una altra persona li pugui donar una segona vida. Com sempre, també hi haurà un apartat per a roba i sabates de totes les edats.

A més, a partir de les 12 h podreu participar d’un taller de reparació obert a tothom, perquè el vostre material d’acampada pugui durar-vos més temps.

Com funciona el mercat? Molt senzill: si vens amb donacions, deixa-les a la taula de recollida perquè les voluntàries les puguem endreçar. Tant si portes donacions com si no, pots endur-te’n el que necessitis gratuïtament.

La recollida i el mercat es farà el mateix dia, d’11 a 14 h.

Dissabte 25 de març, d’11 a 14 h, als Jardins de Montserrat (Rocafort 236).

Us hi esperem!