Tothom mobilitzat per la prevenció de les relacions abusives – 12.04


Després d’un anàlisi conjunt de l’AFA i de l’equip directiu de l’escola, enguany s’ha decidit introduir la prevenció de l’abús sexual infantil en l’acció educativa del centre, involucrant equip docent, alumnat i famílies donat que l’escola és un àmbit destacat en la prevenció i detecció dels casos d’abusos. És per això que l’equip directiu de l’escola i l’AFA hem treballat en un programa formatiu que portarà a terme personal expert de la Fundació Vicki Bernadet per a la prevenció dels abusos sexuals infantils. Com dèiem, aquest programa va adreçat a famílies, claustre i als cursos de 2n, 4t i 6è (que són els grups d’edat amb els que treballa la Fundació). 

En concret, les activitats seran les següents:

Activitats per les famílies:
– 12 abril  de 16.45h a 18.45h. Xerrada per a famílies “La prevenció de les relacions abusives”  (hi haurà servei d’acollida gratuït; us enviem adjunt el cartell de la xerrada).

Activitats pels infants:
– 26 d’abril: Activitat per 2n  “El llapis de l’Anna i el Jan” Activitat  per 4t “Les cortines d’aire, un conte per prevenir”
– 27 d’abril: Activitat per 6è “Acabem la història?

Activitats pel claustre:
– 25 de setembre i 2 d’octubre. Formació al claustre. 

US ESPEREM!