Sant Jordi : Setmana literària i llibres per a tothom

Setmana Literària

Des de l’escola estem organitzant la setmana literària i volem demanar-vos que vingueu a explicar un conte.

Què farem? Els nens i nenes gaudiran escoltant contes explicats per famílies voluntàries. Serà una activitat comuna a tota l’escola, des d’I3 fins a 6è. Mostrarem i gaudirem de contes i històries ben diferents en format, origen, llengua…

Quan ho farem? Del 17 al 20 d’abril en diferents moments de la jornada escolar.

Qui ho farà? Anima’t, tothom és benvingut/da: àvies, pares, tiets, veïnes… qualsevol que tingui ganes de compartir una estona amb els alumnes de l’escola. Els tímids també sou benvinguts, podeu fer-ho per parelles! Hem vist que s’han apuntat força mares, també necessitem referents masculins!

Per qui? Per qualsevol dels grups de l’escola. Si el grup on va el teu fill/a ja està ocupat, posa’t en un altre… volem que tothom escolti un conte.

T’apuntes? Per poder organitzar-ho cal que entreu en aquest horari i apunteu:
– el vostre NOM + ADREÇA ELECTRÒNICA + CONTE

Què llegiré? Si en teniu ganes però no sabeu quin conte explicar us oferim aquesta selecció d’idees. Són llibres de la nostra biblioteca que us podem deixar. Per qualsevol dubte escriu-nos a biblioteca@fsunyer.cat Per fer possible aquesta gran festa de les lletres, us necessitem!

Diada Sant Jordi

Aquest 2023 a l’escola, i durant l’horari lectiu, tornarem a celebrar la diada de Sant Jordi. Recordeu que les famílies podeu portar un llibre i un equip de l’AFA classificarà tots els llibres rebuts i el dia de la diada muntarà les parades per tal que els infants TORNIN AMB UN LLIBRE A CASA!

Així que si teniu LLIBRES a casa en bon estat que ja no vulgueu, porteu-los a l’escola i que els donin al seu tutor/a. La data màxima per portar els llibres és el divendres 30 de març.

SANT JORDI és una oportunitat per apropar als nostres fills/ filles als llibres. Com cada any, volem que cada nen/nena marxi de l’escola amb un llibre i tenim una pila de llibres per triar!

El divendres 21 d’abril es muntaran unes parades pels diferents cursos i així tots els grups podran anar passant i cada infant podrà escollir quin llibre vol. D’aquesta manera fem suport a l’escola i participem en la celebració!

Per això necessitarem un mínim de 6 pares i mares voluntàries pel dia divendres, 21 de abril, per cobrir l’horari al matí de 9 a 12.30h i estar a la parada: atendre als infants, recomanar llibres, col·locar els llibres a la parada…

Si vols donar un cop de mà, contacta amb coordinacio@ampaferransunyer.info Dóna el teu  nom, curs i telèfon.I no us oblideu que podeu participar a la Setmana Literària de l’escola, que serà del 17 al 21 d’abril!