Per notificar incidències

Si veus alguna cosa al barri que es pot millorar, pots avisar a l’Ajuntament. T’ho posem molt fàcil amb el codi o amb la web on hi ha l’aplicació.

L’àmbit d’entorn està fent moltes accions per millorar l’entorn de l’escola. Entre tothom ho aconseguirem!

Amb l’app de l’Ajuntamen: Barcelona a la butxaca, podem demanar que facin accions de millora. Per exemple si trobeu el carrer brut, arbres caiguts, vehicles mal aparcats…

Us transcrivim la informació de la web:

Barcelona a la butxaca és l’aplicació mòbil de l’Ajuntament de Barcelona que ofereix els principals serveis municipals per a la ciutadania en un sol punt d’accés.
En aquesta aplicació podeu gestionar els vostres tràmits, notificar incidències a la via pública, estar al dia de l’agenda d’actes, consultar la informació d’actualitat, revisar el calendari fiscal o geolocalitzar els espais i serveis principals de la ciutat.
També hi trobareu la informació meteorològica en temps real, telèfons d’utilitat i l’accés al servei “Com s’hi va” per trobar la millor ruta per desplaçar-vos per la ciutat.
A més, amb el servei “La meva Butxaca” podeu emmagatzemar els continguts que més us interessin per accedir-hi quan vulgueu.