2 curtmetratges a Cotxeres Borrell

Us transcrivim aquesta informació del centre cívic Cotxeres Borrell.

Divendres 17 de març a les 18h
Format: 2 curtmetratges Durada total: 40’/Edat recomanada: A partir de 4 anys
Any: 2020 Idioma: Doblat al català

Entrades gratuïtes disponibles a partir 10 de març

La fada de les estacions (Dame saisons), Célia Tisserant, França, 2020, 26’

Polzeta i Manovella són dues germanes que viuen al bosc amb la seva mare. Polzeta està passant per l’adolescència i últimament no té gaires ganes de col·laborar amb les tasques de la casa. Per culpa de la seva rebel·lia, la petita Manovella haurà de carregar amb totes les responsabilitats quan la seva mare es lesiona treballant.  

Ampolles al mar (Les bouteilles à la mer), Célia Tocco, França, 2020, 11’

En Théo viu a una casa al costat de la mar, lluny de la ciutat i de vegades se sent sol. Amb l’esperança de trobar un company de jocs, escriu un missatge en una ampolla i la llança a la mar. Contestarà algú la seva carta?

Aquí per reservar les entrades.