Espectacle infantil d’ombres

Us transcrivim aquesta informació d’un espectacle gratuït que faran al Centre cultural Albareda:

Dissabte 28 de gener de 2023

HORA: 17:30 a 18:30 h

Espai: Sala d’actes

Teatre d’ombres i objectes

A partir de 4 anys

Dues vides, dues històries, el mar i la terra; totes dues sostenen la vida del Planeta Terra. La vivència de dues persones, de dues guerreres reals, que han destinat part del seu temps i energia a cuidar l’espai i el medi que ens sosté. Afroz Shah qui va aconseguir que les tortugues tornessin a la platja i Julia Butterfly que des de 60m d’alçada va evitar que talessin tot un bosc.

30 minuts d’espectacle i 30 minuts de taller posterior on els infants podran viure i dur a terme el que han vist en escena. 

A càrrec de Frobvia. Més informació -Entrada gratuïta amb reserva prèvia, en línia a https://albareda.inscripcionscc.com, presencialment o trucant al 934 433 719. Es poden reservar fins a dues entrades (dos infants) per persona per als tallers familiars i fins a quatre entrades (infants i adults) per als espectacles en família. Cabuda limitada. Les reserves es podran fer a partir del dilluns de la setmana de l’activitat o espectacle.

Preu: Gratuït