Sorteig cercavila carruatges

Aquest dissabte 21 de gener es durà a terme la cercavila dels carruatges dels Tres Tombs. I hi ha un CARRUATGE específic per l’Escola Ferran Sunyer i busquem 6 infants que vulguin fer la cercavila. Si s’apunten més dels necessaris farem un sorteig.

Bases

  • Es poden apuntar infants de 3er, 4t, 5è i 6è. (Si consideres que el teu fill/a se li pot fer llarg el trajecte si us plau no l’apunteu).
  • Aquest any els infants que s’apuntin faran una part del circuit, és a dir que hi haurà dos torns. Per tant ja s’indicarà on és el lloc de trobada de cada torn.
  • Durant la cercavila es farà una aturada molt curta perquè pugi el segon torn.
  • Els infants pujaran al carro mínim amb una persona adulta representant de l’AFA. Per tant, els infants pugen sols, sense pares/mares/representants legals.
  • Horari de 9h fins 14h aprox.
  • Lloc de trobada i arribada: A darrera de les Fonts de Monjuïc. (Hi haurà tots els carruatges).
  • Abans de començar la cercavila els infants participants rebran un petit esmorzar.

Si vols que el teu fill/a participi ENVIA UN CORREU FINS DIJOUS (a les 12h de la nit) ampaferransunyer.festes@gmail.com

Si us plau digues:

nom del nen/a i curs,

SOBRETOT EL T E L È F O N i nom del pare/mare/representant legal.

Merci!

És una experiència molt bonica i única de participar als Tres Tombs!

Recorregut: carrer de Tamarit, carrer del Comte Borrell (Mercat de Sant Antoni), carrer del Parlament, ronda de Sant Pau, carrer d’Urgell, carrer de Tamarit, carrer de Villarroel, carrer de Floridablanca, ronda de Sant Antoni, plaça de la Universitat, carrer de Pelai, la Rambla (descendent), carrer de l’Hospital, plaça del Pedró, carrer de Sant Antoni i carrer de Manso (fins a l’avinguda del Paral·lel).