Cercavila tabals 22 gener 2022

Per la festa major de Sant Antoni els tabals de l’escola Ferran Sunyer sortiran a tocar amb les seves figures! No us ho perdeu!

11.30 h
Plantada de les figures i colles del Seguici del barri de Sant Antoni
Organitza: Baluard de Sant Antoni.
Recorregut: Urgell amb Manso, Urgell, Tamarit, Jardinets de l’Alguer.

Acompanyats per les seves músiques, passejaran i ballaran: Comparsa de l’escola Ferran Sunyer, l’Espurna i Trapelles de Sant Antoni, els gegants del barri –el Tonet i la Rita–, els castellers del Poble Sec, els gegantons del Mercat –el Sisquet, la Rosa, el Mingu i l’Amador– , els gegants i gegantons de les Colònies Jordi Turull –en Cisco, la Pineta, en Tano i l’Estiveta–, la Porca, la gegantona de l’AMPA de l’Escola Pia de Sant Antoni –la Pia–, el Ball de Xamfrà i Can Ponsic, el Ball de cavallets de cercavila de l’Esbart Català Dansaire.