Festa major Sant Antoni 2023

Us transcrivim la informació de la festa de la web de la biblioteca on descriuen genial la festa major!:

Els carrers del barri es tornaran a omplir d’activitats, cultura popular i molta gresca del divendres 13 al diumenge 22 de gener.

Després de dos anys de restriccions degut a la covid-19, el barri recupera la normalitat en la celebració de la seva festa grossa amb actes de tradició popular com el correfoc, la cercavila, la cavalcada dels Tres Tombs, la cursa de Sant Antoni i les sardanes, que enguany comptaran amb la participació de la cobla de Sant Jordi.

Les entitats i les associacions que formen part de la Comissió de la Festa Major han dissenyat un programa que inclou opcions per a tots els públics. Hi trobareu nous tallers i activitats familiars i una oferta cultural molt variada amb propostes de teatre, cinema, dansa i diferents concerts a l’Envelat. El dissabte 21 de gener, el Centre Cívic Cotxeres Borrell acull l’obra de teatre Hamelí, dins de la programació dels espectacles familiars accessibles del 2023.

Destaquen també les propostes per gaudir de l’esport, com la bicicletada familiar, el taller d’iniciació al cricket infantil o un torneig de futbol sala entre veïnat i comerciants. Entre els suggeriments gastronòmics, hi ha un tast de vermut, un taller de cuina en anglès per als infants, una fira de cervesa artesana i el tradicional concurs de paelles. A més, aquests dies podreu redescobrir el barri i aprofundir en temes d’actualitat a través de diverses rutes i xerrades i també conèixer el Grup de Dones de Sant Antoni.

A partir del 9 de gener i fins al 10 de febrer, estarà obert el 19è Concurs del cartell anunciador i el 13è Concurs de dibuix infantil per als cartells de la Festa Major del 2024. Podeu consultar les bases i condicions al web del Centre Cívic Casa Golferichs. El 13 de gener també es posarà en marxa el 27è Concurs fotogràfic popular del barri de Sant Antoni.

El pregó de Festa Major tindrà lloc el dissabte 14 de gener, a les 11 hores, als Jardinets de l’Alguer i anirà a càrrec de l’ONG De Veí a Veí, que va celebrar el seu desè aniversari durant el 2022.

Per a més informació, podeu descarregar el programa complet aquí o consultar el web de la Festa Major de Sant Antoni.