Visita els bombers

Vols visitar l’espai els bombers? Al Carrer de Lleida, 30, Barcelona el dia 24 de desembre hi ha portes obertes.

Us transcrivim la seva informació:

Portes obertes amb visites guiades. Reservar a: espaibombers@bcn.cat

  1. 11:00
  2. 11:30
  3. 12:00
  4. 12:30
  5. 13:00
  6. 13:30
  7. 14:00

Què hi ha a l’Espai Bombers?

Els objectes exposats provenen de les col·leccions del cos de Bombers de Barcelona, que inclouen més de mil peces de tota mena. Entre tots ells, destaca la bomba Delahaye, més coneguda com a Genoveva, un dels vehicles històrics emblemàtics del Cos. A banda dels estris exposats, el museu compta amb diferents elements amb contingut audiovisual que permeten la interacció dels visitants. L’Espai també preveu que els usuaris puguin experimentar les sensacions que es poden tenir durant un incendi, pel que s’ha muntat un sistema audiovisual que reprodueix totes les etapes d’una intervenció real, des de la trucada del ciutadà fins la resolució final de la incidència.