Mostra de la joguina

Molt a prop de l’escola al Casal Infantil de Cotxeres Borrell del 14 de desembre del 2022 al 5 de gener del 2023 de dilluns a divendres excepte festius, hi ha la mostra és un espai lúdic de joc per a tots els públics on poder descobrir, experimentar i gaudir amb les últimes novetats en jocs i joguines sense oblidar-nos dels grans clàssics.

Gran oportunitat de jugar en família i de rebre assessorament per un consum responsable, no sexista i respectuós amb el medi ambient. Diversos espais adreçats a diferents grups d’edat i de gaudir de totes les activitats complementàries a la mostra com tallers per a grans i petits, cinema, espectacles…

De 0 a 12 anys

Per accedir als espais de joc lliure de la Mostra NO CAL fer reserva prèvia de la plaça. Per participar a les activitats complementàries CAL fer reserva prèvia de la plaça.

Cada dia i cada sessió que vulgueu participar haureu d’anar al taulell d’informació del centre cívic per registrar-vos i fer el pagament d’1,75 € per infant. S’accepten pagaments amb targeta o en efectiu, només l’import exacte. El preu inclou l’accés a les activitats complementàries. Capacitat dels espais limitada.

Aquí més informació. I aquí també més informació.