Informacions: Transformem els patis

Hem acabat amb la primera fase del projecte Transformem els patis!

La Fase 1 de diagnosi del pati i elaboració de propostes tenia com a objectiu detectar les necessitats de la comunitat educativa i generar conjuntament una llista de propostes de millora perquè l’equip d’arquitectes redactés l’avantprojecte del nou del pati.

Des de l’AFA, hem creat una comissió de famílies i ja ens hem reunit dues vegades per reflexionar sobre el pati. Per aquesta fase 1, vam crear una enquesta en què van participar 200 persones. Amb les idees i els resultats de l’enquesta, vam emplenar un formulari del projecte per captar les idees que van sorgir de les famílies. Els nens i nenes, extraescolars, el menjador i l’equip de mestres també van omplir el formulari. Us adjuntem els resultats de l’enquesta a les famílies, a més d’una còpia del formulari, per si us interessa veure la feina feta. Per sort, anem molt alineats amb la resta de la comunitat escolar i segurament entre tots crearem un espai més amable!

La Fase 2 comença al gener amb la primera proposta de l´equip d´arquitectes! Us mantindrem al corrent…

En aquest enllaç podeu veure més informació.