Ja tenim premi!!!

A la junta d’ahir divendres 11-11-2022 vam votar el Concurs d’idees del curs passat i la idea guanyadora ha estat per unes nenes que van presentar una idea molt interessant! Us adjuntem la seva proposta:

Hola, som la Daia i la Jimena, tenim 9 i 10 anys i anem a 4t.

EN QUE CONSISTEIX LA NOSTRA PROPOSTA? La nostra proposta es que els alumnes de cicle superior construeixin quatre baguls per al pati. El primer bagul tindrà disfresses, el segon bagul tindrà jocs esportius(corda, ping pong, paleta amb velcro i pilota, guixos, etc…), el tercer bagul serà de jocs de taula escollits per l’alumnat de cicle mitjà i cicle superior i jocs de construccions i l’últim bagul tindrà coixins, alguns llibres aprofitant els del carro i un altaveu que la música l’escollirà l’alumnat de cicle mitjà i cicle superior.

QUIN ES EL PRESUPOST DE CADA BAGUL?

Bagul dels jocs de taula:150

Bagul de les disfresses:125

Bagul dels coixins:125Bagul dels esports:100

Adeu, moltes gràcies per la vostra atenció

Enhorabona!!! Quina il·lusió!