Espectacle infantil

Us transcrivim la informació d’un espectacle infantil gratuït de TITELLES de la companyia Pengim Penjam en el centre cívic El Sortidor.

Dissabte de a les 11h

23 de juliol de 2022

Espai: FORA DEL CENTRE CIVIC

Professor/a: EL SORTIDOR, CENTRE CÍVIC

A càrrec de la companyia Pengim Penjam Al Mas Serrat hi viu un gall. El gall Frederic que és un gall molt eixerit: cada dia es lleva de matinada, canta quan surt el sol i tota la natura es desperta. Però un dia el gall Frederic es troba malament, li fa mal la gola de cridar massa i no pot cantar, això desencadena tot un seguit de conseqüències: el sol s’amaga, les flors es tanquen… Sort de la gallina Caterina, que amb l’ajuda de les seves cançons i la recepta del doctor Carabassó, fa que tot torni a rutllar. Un espectacle molt simpàtic dirigit als més menuts, on la part visual i musical, i la barreja d’actors i titelles, són les tècniques per captivar el públic.

Preu: Gratuït

Aquí podeu fer la reserva.