Activitat sobre la migració

Us transcrivim la notícia del centre cívic El Sortidor on es realitzarà una activitat gratuïta molt interessant sobre la migració.

Està recomanada especialment per a nens i nenes a partir de 8 anys, però adreçada a persones de qualsevol edat. Podeu apuntar-vos-hi aquí
 Diumenge, 12 de juny a les 11h

| Activitat en col·laboració amb la Biblioteca Francesc Boix 

Al món hi ha 258 milions de migrants, una xifra que representa gairebé un 4% del total de la humanitat. El nombre de persones que fugen de la guerra, la persecució i els conflictes ja ha superat els 70 milions en els últims anys. 

 Migrants, desplaçat, refugiats, fam, por, èxode… Com podem donar a conèixer aquesta realitat als infants? També intentarem respondre a la pregunta “On està casa meva?“. Ho farem dibuixant, jugant i escoltant música. Aquest diumenge, nova sessió de Filó, el cicle de lectura creativa i filosòfica a càrrec de Sara Beltrame.