Comunicat aFFaC: calendari escolar

Us transcrivim una notícia de l’aFFaC (Associacions federades de famílies d’alumnes de Catalunya) sobre el calendari escolar.

📢 [CALENDARI ESCOLAR]  #ÚltimaHora #aFFaCinforma
El Departament d’Educació esgota la paciència de l’aFFaC filtrant a la premsa una nova de modificació del calendari escolar
Sembla que, tot i que l’aFFaC ho ha estat alertant des del primer dia, fins ara el Departament d’Educació no ha estat capaç de reconèixer que no hi ha prou temps ni personal per organitzar les activitats de lleure del setembre i obre la porta a una nova modificació de la jornada escolar pel setembre.
Des de l’aFFaC lamentem que el Departament d’Educació no hagi escoltat les nostres advertències sobre la impossibilitat d’aplicar l’avançament de curs tal com s’havia anunciat. Una notícia que arriba just un mes després que representants de la conselleria acusessin les AFA de tenir un “funcionament irregular”. Ara, el Departament s’ha demostrat incapaç de gestionar les activitats de lleure i els Serveis Territorials han hagut de recórrer desesperadament a les AFA perquè, un cop més, solucionin la gestió desastrosa que s’ha fet fins ara. 
Des de l’aFFaC mantenim que la millor opció és aplaçar un any la modificació del calendari però, en cas que aquesta mesura es precipiti pel curs 2022-23, demanem que sigui amb jornada partida i abaratint el cost del menjador escolar, aprofitant que ja no s’hauran de contractar monitors/es de lleure.
🔎 Podeu llegir el comunicat sencer aquí: https://bit.ly/3aFg4p0