Viscaaaa!

Avui, diumenge 22 de maig hem celebrat la FESTA DE LA PRIMAVERA. Ha estat molt emocionant poder-nos retrobar famílies de cursos diferents en un ambient festiu i sense presses. Cal dir que la festa ha estat possible gràcies al grup impulsor de les famílies del curs de P4. I també per les ganes de col·laborar de la resta de famílies. Moltes gràcies a tothom per fer-ho possible!

Tot ha anat rodó: els tallers, la penjada de la pancarta i la paella que ESTAVA DELICIOSA. Es notava que hi havia bon ambient, per això ha quedat tan bonaaaaa! Llàstima que al final l’equip de música ha tingut un problema tècnic, igualment li agraïm l’esforç al DJ per portar l’equip i l’interès. Almenys hem pogut posar música enllauanada que ens ha acompanyat una estona.

Us deixem un recull de fotos! Visca l’escola Ferran Sunyer!

Si no has vingut la propera festa no te la pots perdre!