Festa a l’institut Poeta Maragall

Us transcrivim la informació que hem rebut de la festa a l’institut Maragall.

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que aquest any reprenem una de les activitats que més ens il·lusiona i agrada: “El Maragall al carrer”. El proper dijous 26 de maig esteu convidats a les activitats que realitzarem de 12 a 14h en el tram del carrer Provença comprès entre el carrer d’Enric Granados i el d’Aribau.

Per cinquena vegada, durant el matí el carrer quedarà tallat el trànsit i l’Institut sortirà de les aules per mostrar i compartir amb vosaltres diferents espectacles teatrals, de dansa i música així com exposicions de treballs artístics i diversos tallers oberts als vianants i a l’alumnat. Treballarem temes científics, literaris i de creació.

Serà, durant unes hores, un carrer guanyat als cotxes perquè puguem gaudir plegats d’aquest espai d’una forma diferent i original.

Ens complauria molt comptar amb la vostra assistència per compartir tot allò que fem habitualment de portes endins.


Alumnat i personal de l’Institut Poeta Maragall