Contes online

Us presentem UNA MÀ DE CONTES de TV3. Aquest programa està dedicat a explicar centenars de contes breus d’alt valor educatiu i creatiu. I mentre se sent una veu que ens explica una història, a pantalla podem veure com les mans d’un artista van confegint el conte.

Us transcrivim una descripció dels Serveis Educatius: “A cada nou capítol d’Una mà de contes una veu en off explica una història al mateix temps que s’il·lustra amb tècniques artístiques diferents i sense fer servir l’animació, sembla impossible, oi!? Doncs és precisament una combinació perfecta entre la literatura, la il·lustració, la música i els mitjans audiovisuals.

Podem trobar tot tipus de relats; tradicionals i moderns, multiculturals, que parlen d’emocions, valors i també, d’aventures i ficció. Però el què realment fa innovador i diferent aquest programa són les mans dels diferents artistes que hi participen i que dibuixen cada conte utilitzant els colors i les formes provinents de les aquarel·les, d’eines informàtiques o digitals, d’objectes quotidians, dels aliments i de tot allò que us pugueu arribar a imaginar. És una veritable explosió de creativitat.”

Es poden escollir diferents idiomes: català, àrab, aranés, anglés, euskera i italià.

En aquest enllaç podràs seleccionar quin conte vols.

I en aquesta altre pàgina de TANTÀGORA també podeu trobar una bonica selecció de contes. Us transcrivim de què tracten: “Narradors i narradores de diferents indrets del món us revelaran, a cau d’orella, l’origen i el perquè d’algunes coses que podeu trobar al vostre voltant… o al lloc més allunyat de la Terra! I tot plegat acompanyat de la música original de CaboSanRoque!”

Esperem que us agradin!