Challenge Cros escolar 21-22

Què és el Challenge Cros?

Són unes curses esportives d’atletisme organitzades pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, en col·laboració amb els
Districtes Municipals de Barcelona, formada per 7 cros: Sant Martí, Sants-Montjuïc, Les Corts, l’Eixample, Ciutat Vella, Nou Barris i Sant Andreu.

Cada quan se celebren?

Cada mes n’hi ha una. La de l’Eixample serà el diumenge 20 de febrer.
Data límit inscripció Cros de l’Eixample: 14 de febrer

Què cal fer per participar?

Tots els que vulgueu participar, podeu adreçar-vos al vostre coordinador/a d’activitats esportives extraescolars, en el nostre cas AEE (Associació Esportiva Eixample) per formalitzar la inscripció, caldrà omplir una butlleta (dades personals + CatSalut) i abonar la quota de participació en efectiu. Consulteu els horaris d’atenció de la vostra escola. Límit inscripció DILLUNS PREVI A CADA CROS fins les 18 hores.
No s’accepten inscripcions el mateix dia de la prova. Pot participar tot l’alumnat escolaritzat nascut entre els anys 2004 i 2018, realitzant inscripció prèvia i l’assegurança corresponent (funciona per categòries i edats).
Descarrega’t la fitxa

Quin cost té?

La quota és de:5€ per cada cros + 4€ d’assegurança per als nascuts del 2004 al 2013.5€ per cada cros + 1,5€ d’assegurança per als nascuts del 2014 al 2018.30€ per tots els cros + assegurança (dona dret a gaudir de totes les curses).

Més informació a la web de l’AEE i en els següents documents adjunts.