ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

A partir d’avui comencen les Eleccions per renovar els membres del Consell Escolar i per aquest motiu, a partir d’avui es farà públic el cens provisional al vestíbul de l’escola; és important que comproveu les vostres dades, i que en cas d’haver-hi errades, feu la reclamació a la secretaria de l’escola, dins del termini establert que és el divendres 5 de novembre.

Us deixem un parell d’enllaços amb informació interessant i útil per a poder seguir el procés:

Us encoratgem a participar en aquest procés: el Consell Escolar és el màxim òrgan de decisió de l’escola i un dels canals més importants de participació.
Tothom que estigui interessat a presentar candidatura o bé desitgi més informació, pot posar-se en contacte amb l’equip directiu o amb qualsevol de les persones membres de l’actual Consell Escolar o de l’AFA.