CAIXA D’EINES: Sabem comunicar-nos? Prevenció i gestió de conflictes

L’equip docent de l’escola s’està formant en “Pràctiques Restauratives“, un conjunt d’eines per afavorir el bon clima d’aula, la prevenció i la gestió de conflictes. Amb aquesta “píndola”: TALLER CAIXA D’EINES les famílies aprendrem quines són aquestes eines i quina aplicació podem fer des de casa per afavorir el bon clima no només d’aula, sino de tot l’entorn educatiu de l’escola.

El taller serà GRATUÏT, PRÀCTIC I PARTICIPATIU!

El dijous 28 d’octubre de 17h a 18,30h farem aquest taller per les famílies de l’escola Ferran Sunyer.

Si estàs interessat/da en la prevenció i gestió de conflictes APUNTA’T! Envia un correu a: ampaferransunyer.delegats@gmail.com amb el teu NOM i telèfon. I digues si els teus fills/es es quedaran a l’acollida.

Per facilitar l’assistència al taller hi haurà ACOLLIDA GRATUÏTA pels infants escolaritzats, és a dir de P-3 a 6è. Més petits o més grans, malauradament no poden quedar-se a l’acollida.

Lloc del taller: Pati de l’escola

LLoc de trobada: Entrada c/ Viladomat

Formador: Oscar Negredo

US ESPEREM!!!!