IV neteja comunitària de Montjuïc

Hem rebut aquesta petició per col·laborar en la neteja comunitària de Montjuïc. Us la transcrivim:

Després de l’èxit de les neteges de Montjuïc del 9 de maig i el 27 de juny (353 i 186 kilograms de deixalles recollides!), us proposem una IV neteja comunitària el diumenge 3 d’octubre de les 11 a les 13 h.

On?

El punt de trobada serà l’esplanada davant del bar del camp de futbol de la Satalia. La zona de neteja serà entre el Passeig de l’Exposició i l’avinguda Miramar i entre l’Escola Bressol Nic i les escales del carrer Margarit.

Per arribar al punt de trobada : pujar per la rampa que comença al Passeig de l’Exposició a la dreta de l’escola Poble Sec.

Qui?

Un màxim de 60 persones (nens i nenes, adults i adultes), repartides en 10 equips de 6 persones. Cada equip s’encarregarà, sota la supervisió d’un responsable, de la neteja d’una zona ben delimitada.

Desenvolupament:

Començarem a les 11 hores puntuals amb una introducció sobre les zones de neteja i les mesures de seguretat.

Durant 1 hora aproximadament, recollirem el màxim de residus de les nostres zones. Després, els pesarem i els separarem per reciclar-los.

Es important arribar una mica abans de l’activitat (sobre les 10.45) per tenir temps de signar els documents i organitzar els grups abans de les 11.

 Inscripció:

Degut a les restriccions Covid i per facilitar l’organització, és necessari inscriure’s enviant un correu electrònic a cuidem.montjuic@gmx.es, especificant els noms i cognoms de totes les persones participants i un email de contacte, indicant si es tracta d’una inscripció individual o de grup, i quantes persones té el grup. Si voleu ser responsable d’equip, ens ho dieu: us necessitem!

 La data límit d’inscripció és dijous 30 de setembre.

 Material:

 – Roba i calçat còmodes, gorra, crema solar i cantimplora.

– Guants de treball o jardineria

– Bosses reutilitzables per a la recollida de residus.

– Una mascareta.

Us recordem que, segons la norma actual, l’ús de mascareta és obligatori per a totes les persones més grans de 6 anys a la via pública i en espais a l’aire lliure, quan hi hagi aglomeracions i no sigui possible mantenir una distància de seguretat d’1,5 metres entre persones, tret que siguin convivents.