Suport a les TEEIS

Ahir dissabte 18 de setembre de 2021 la nostra TEEI, la Toni, ha hagut de fer unes injustes oposicions. Unes oposicions que arriben tard i malament. I les convoquen a inici del curs? En ple procés de familiarització dels infants de P-3?

Les places TEEI es van crear fa 15 anys i el Departament d’Educació no ha convocat oposicions fins ara. L’article 70 de l’EBEP diu que aquesta convocatòria s’hauria d’haver publicat al cap de 3 anys de crear-les. És un frau de llei. Estant a l’espera de més sentències pel frau de llei i ni així s’han aturat aquestes oposicions.

Unes oposicions que han inclós un examen memorístic amb una part de TEMARI ADMINISTRATIU! Vergonyós, ja que són tècniques especialistes d’educació infantil. Només s’oferten 376 places PESCO per les més de 900 TEEI que porten més de 10 anys treballant (algunes, 14 i 15 anys treballant a la mateixa escola).

El govern, si vol, pot complir amb la directiva Europea fent-les “Fixes a extingir”, com han fet amb treballadors/es de la concertada que ha absorvit la pública, a cost zero. Les TEEIS demanen consolidar les seves places i exigeixen una ampliació amb TEEIS per a totes les escoles!

Per tot això li DONEM SUPORT A LA TONI i a la resta de TEEIS!!! Cap TEEI al carrer!

Si voleu més informació al twitter de la Plataforma d’interinnes TEEI.