Bon estiu!!

Hola famílies! 

La junta de l’AFA d’aquí poc ja donarem per tancat aquest curs escolar 2020-2021. Però abans volem fer una repassada, un balanç d’allò més rellevant. Vam començar el curs amb angoixa per la nova realitat després del confinament. No sabíem com aniria, però teníem il·lusió per tornar a l’escola, per tal que els infants poguessin tornar a conviure amb les amistats i per aprendre a l’escola físicament. I per part de l’AFA sabíem que hauríem d’actuar de maneres diferents. Finalment durant el curs no hi ha hagut tants confinaments i l’escola ha anat prou bé amb les noves organitzacions i dinàmiques. 
I aquest és el resum on l’AFA ha participat al llarg del curs. 

Donem les gràcies a totes les persones que ho han fet possible, com també a tots els i les delegades que han donat el seu temps i suport. 

Festa de benvinguda a P3: vam transformar la festa amb la participació de les famílies de P-4, perquè els infants i les famílies de P-3 fossin rebuts/des i poguessin conèixer el Patxoca. 

Castanyada: vam demanar la participació de famílies per venir com a castanyeres en horari lectiu. 

Patge reial: vam demanar la participació de famílies per preparar la rebuda dels Patges Reials en horari lectiu. 

Hort, caseta i troncs: es va fer una jornada de treball amb tota la comunitat educativa per fer millores. 

Logo: es va fer el Concurs per tenir un nou logo de l’AFA. 

Carnestoltes: es va celebrar de manera simbòlica amb les famílies disfressades (les que van voler) a l’hora de recollida dels infants. 

Taller d’educació emocional: es va dur a terme el taller online i gratuït per les famílies. 

Sant Jordi: es van recollir/classificar els llibres per fer l’intercanvi i es va demanar la participació de les famílies per estar a les parades. 

Escocells: es va fer una trobada matinal amb les famílies/infants per arreglar els escocells del passatge. 

Talls de carrers: es van realitzar talls amb les famílies/infants per reivindicar un entorn més pacífic i sense sorolls. Amb coordinació amb altres AFAs i AMPAs de l’Eixample. 

Web i whatsapp: es va informar d’activitats, espectacles gratuïts del barri i xerrades d’altres AMPAs/AFAs on ens han convidat. I també d’informacions de l’escola. 

Club de lectura: es va mantenir el club de lectura en un nou format virtual per mantenir l’interès de la lectura. 

Venda: es van fer diferents parades per vendre les samarretes i els folres identificatius de l’escola. 

Colònies: es van realitzar les 1es colònies d’estiu de l’AFA.

Gestió: es va fer l’organització de les extraescolars, del casal d’estiu i colònies. 

Concurs idees: es va realitzar el Concurs per subvencionar millores de l’escola. 

Reunions: es van fer reunions amb l’equip directiu, delegats/des, altres entitats, xarxa AFEs, junta…per beneficiar l’escola. 

Fi de curs i Cucafera: amb les mesures sanitàries existents i amb ganes de festa vam celebrar el final de curs i els 15 anys de la Cucafera!!


Probablement s’haurien pogut fer moltes més coses i algunes ens hagués agradat fer-les diferents, però hem fet el que hem pogut. Això sí, amb molta il·lusió i passant-nos-ho bé! A la junta som un equip petit però potent.  També pots venir si vols, t’esperem hi ha lloc per tothom! Segur que així encara arribarem més lluny! 


Des de la junta de l’AFA us desitgem un molt bon estiu i que el gaudiu com més us agradi! Ens retrobem al setembre amb les piles ben carregades!! 

Una abraçada refrescant!  


Equip de la junta de l’AFA