Idea guanyadora

Ja tenim el resultat de la idea guanyadora del Concurs d’idees d’aquest curs 2020-2021 per portar-la a terme el curs vinent i consisteix en un pla per dinamitzar la biblioteca de la nostra escola. Felicitem també a totes les persones participants ja que l’elecció no ha estat fàcil.

Us transcrivim una part de la idea guanyadora:

Definició i objectiu de l’activitat 

La proposta s’emmarca dins del pla de dinamització de la biblioteca escolar. La  biblioteca com a centre de recursos és més necessària que mai. Hauria d’assumir la  funció de distribuir i facilitar materials a les aules, informació i propostes de lectures;  també la d’ajudar a la construcció d’un vincle en positiu amb el llibre que afavoreixi  experiències lectores agradables. 

Una de les primeres tasques que es preveu realitzar en el pla de dinamització és  retirar els llibres amb informació obsoleta i en mal estat. Per tant, es planteja la  necessitat de comprar nous llibres per reemplaçar-los.”

Enhorabona!