Vols participar per Sant Jordi?

Ja s’apropa SANT JORDI 2021!!

SANT JORDI és una altra oportunitat per apropar als nostres fills/ filles els llibres. Com cada any, volem que cada nen/nena marxi de l’escola amb un llibre i tenim una pila de llibres per triar!

Ja fa molts anys que les famílies participen en la celebració de Sant Jordi a l’escola. Fa poc us vam demanar que portéssiu llibres i una comissió de l’AFA els ha seleccionat. El divendres 23 d’abril es muntaran unes parades pels diferents cursos i així tots els grups podran anar passant i cada infant podrà escollir quin llibre vol. D’aquesta manera fem suport a l’escola i participem en la celebració!

Per això necessitarem un mínim de 6 pares i mares voluntàries pel mateix dia de SANT JORDI (divendres, 23 de abril) per cobrir l’horari al matí de 9 a 12.30h. Si tens ganes d’estar a la parada: atendre als infants, recomanar llibres, col·locar els llibres a la parada…

Si vols donar un cop de mà, contacta amb coordinacio@ampaferransunyer.info Dona el vostre nom i telèfon.

Moltes gràcies!