Informacions colònies

Hola famílies! La proposta de fer colònies està generant molt interès i també molts dubtes! Hem fet un recull de les preguntes rebudes fins ara. Hem pensat d’anar penjant a la web les respostes, per ser el mitjà més obert i accessible. A mida que vagin arribant noves qüestions d’interès general, les anirem responent per aquest canal. Moltes gràcies. Estem convençudes que  els infants gaudiran d’aquesta experiència tant enriquidora. 

 • On puc escriure si tinc dubtes? A partir d’ara per centralitzar tot el tema de les colònies, si us plau escriviu en aquest correu. colonies2021fs@gmail.com . Disculpeu les molèsties.
 • L’escola organitza les colònies? No. No és una activitat de l’escola i per tant no és en horari lectiu. En realitat, es faran un cop acabat el curs. És l’Afa la que les organitza. El concepte és com apuntar-se a una extraescolar, per tant és de forma voluntària. 
 • Els monitors/talleristes… són de l’Associació Esportiva l’Eixample? No. En aquest cas, l’Associació Esportiva Eixample no hi té res a veure.
 • De  quina part se n’encarrega l’AFA i de quina la casa de colònies? Quin rol té cadascú?   L’Afa fa de mitjancera. Ha contactat amb la casa de colònies i l’empresa d’autocars. A més està gestionant les inscripcions i pagaments. També hi ha la possibilitat de fer activitats per recollir diners si les famílies s’organitzen.  Els responsables de les activitats és la casa de colònies. 
 • En el viatge amb l’autocar, qui acompanya als infants? Els i les monitores ens esperen a la casa. Durant el trajecte, serem alguns mares i pares (el nombre variarà segons si som un o dos autocars) les que acompanyem els infants fins a La Farga. Més endavant, ens organitzarem segons disponibilitat.
 • La casa de colònies estarà al corrent si els infants tenen al·lèrgies o intoleràncies?  Sí, ja que recollim la informació necessària sobre al·lèrgies, medicació, autoritzacions en el formulari d’inscripció. I si cal donar més informació, es pot enviar un correu a:  colonies2021fs@gmail.com
 • Hi ha algun tipus d’assegurança?  Pel que fa a l’assegurança, la Farga té una assegurança que cobreix qualsevol incidència durant l’estada. També l’empresa d’autocars en té una. 
 • Durant les colònies hi haurà referents de contactes amb les famílies? Ara mateix hi ha una persona que centralitza el contacte amb La Farga. Cal veure com organitzem les comunicacions (no urgents) durant l’estada. Més endavant es donaran detalls més concrets. 
 • Existeix un límit de nombre de places? I quin criteri d’assignació si se supera el límit?  El límit són 60 places. El primer criteri que tindrem en compte és el pagament dins el període d’inscripció. Si així i tot, superen el límit de places, ho farem per sorteig.
 • Hi ha possibilitat de fer una o dues nits pels infants més petits?  Aquest és el primer any que l’AFA organitza unes colònies d’estiu. No sabíem quina acollida tindria la proposta i quines dimensions agafaria la iniciativa. Per tant, malauradament aquest any no és possible un altre format. Però de cara l’any que ve es pot contemplar fer-les en torns de diferents durades  segons l’edat.
 • Al juny caldrà que hi hagi grups bombolles? Segons les normes sanitàries actuals les bombolles escolars acaben quan acaba el curs. Durant les colònies, si la normativa del moment ho requereix, es formaran noves bombolles. Les activitats es realitzaran, si cal, de manera que cada grup mantingui el seu espai i el grup bombolla.
 • Les activitats s’organitzen per edat?  De fet, La Farga està esperant ja les inscripcions per poder fer la proposta final d’activitats i grups, perquè aquesta sigui la més adequada possible a les edats dels infants. 
 • Si per motius sanitaris s’ha de suspendre, què passa si les famílies han avançat diners? Es recuperen? Si s’ha efectuat el pagament d’una bestreta, només hi hauria devolució en el cas que la normativa vigent sanitària no permeti la realització de l’estada.
 • És prendran mesures Covid? La Farga ha pres totes les mesures necessàries per poder portar a terme unes colònies molt segures. Dormitoris amb la distància corresponent i grup bombolla. El mateix amb el  menjador, els espais comuns, activitats…
 • Es realitzarà una reunió informativa abans del 8 d’abril? Ho estem intentant, intensament. La Farga ha pogut començar la seva dinàmica de colònies escolars i trobar un temps per la coordinació de totes les parts implicades és difícil. Però ho estem intentant per al 6 o 7 d’abril!! D’aquí poc temps us informarem. Finalment a data d’avui 9 d’abril, us podem informar que la reunió serà el dissabte 10 d’abril a les 9h. Ja tenim l’enllaç: meet.google.com/jzd-xdsm-rxf
 • Es pot  formar part de la comissió de les colònies? Sí. Tothom és benvingut per col·laborar i per dividir les tasques a fer.  Les famílies que ho estan gestionant són famílies voluntàries. Només cal escriure a: colonies2021fs@gmail.com

-Com puc saber com és la casa de colònies o l’entorn?  A la pàgina web de la Farga pots veure les instal·lacions i l’entorn. http://www.lafargadelmontseny.com/index1.html

De moment també us podem fer arribar la programació de les activitats i el menú basal. En el cas que faci falta un altre menú per intoleràncies o altres, hi haurà un altre menú.

D’aquí poc us informarem de més coses. Gràcies per la vostra paciència i ganes de tirar endavant les colònies! Segur que els infants en tindran un bon record i gaudiran molt!

El lloc escollit serà al Montseny, a la Farga del Montseny; del 26 al 30 de juny. El preu serà 248,50 + el preu de l’autocar (que dependrà finalment del nombre d’inscripcions finals). Mireu quin entorn i casa més xula!

Ja podeu fer la inscripció a les colònies en aquest enllaç

Ompliu-ne només un per cada criatura!Teniu de temps fins el 8 d’abril. A data d’avui 9 d’abril la inscripció ES POT REALITZAR FINS EL DIA 13 D’ABRIL. (Hem modificat la data perquè la reunió és el dia 10 d’abril). Passat aquest temps… ja en parlaríem!

Fent aquesta inscripció us demanem que feu un ingrés de 150€. La resta que queda per pagar ho farem en un segon pagament més endavant.

Si us plau en el concepte de l’ingrés INDIQUEU:

Nom i cognom de l’infant, curs, COLONIES2021

Les dades per fer el primer ingrés de 150 euros és el número de compte:

BANC SABADELL ES94 0081 1595 3700 0103 7914

Merci !