Per poder continuar la revolta…

Hola, necessitem gent per seguir endavant amb la revolta. Almenys 2 persones. (sino no podrem continuar).  La idea es poder repartir les tasques entre unes quantes persones i no sobrecarregar a una sola persona.

Per exemple una persona es pot encarregar només de fer la sol·licitud a la Guardia Urbana, una altra d’avisar que cal fer recordatori per whatsapp, una altra d’estar present a la tallada del carrer i vetllar perquè es desenvolupi correctament, una altra per posar l’equip de música…


La #Revolta Escolar!La reivindicació per part d’un bon nombre d’escoles de tota Barcelona per a demanar entorns escolars pacífics y segurs. 
El pròxim tall de carrers serà el divendres 26 de març i necessitem mans i ments creatives! Si voleu col.laborar amb l’organització escriviu a ampaferransunyer@gmail.com.

🚸