Espectacle d’humor

Us transcrivim un espectacle que faran al Centre cívic Golferichs, és gratuït.

Divendres 12 de març, a les 18 h

“Espectacle d’humor gestual per a tots els públics a càrrec de Txema Muñoz. Sinopsi: Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca. Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en finalitzar la jornada, s’adona que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és.

Què hauria de fer? Decideix obrir-lo i descobrir què conté aquest paquet. No podia sospitar què li podria passar amb aquest paquet sense propietari. Mai ho podia haver imaginat. Però al final trobarà el destinatari.”

Reserva en línia a golferichs.org el mateix dia del concert o espectacle a les 9.30 h. Màxim dues entrades per reserva.

Per mantenir la seguretat per la Covid-19, l’assistència a les activitats del centre seran segures i l’aforament reduït.

Si es reserva per a una altra persona, caldrà facilitar les dades al centre, per la traçabilitat en cas d’un possible contagi.

 Ús obligatori de la mascareta.

S’obriran portes 15 minuts abans. És recomanable no venir abans. L’accés serà esglaonat i es prendrà la temperatura abans d’entrar.

Es respectarà la distància de seguretat entre cadires.

A causa de la situació actual, les actuacions es retransmetran per streaming en directe a través del canal oficial de YouTube de Casa Golferichs: https://www.youtube.com/ccgolferichs