Intervenció a l’hort

Hola famílies! Ja sabeu que a la nostra escola tenim la sort de tenir un HORT URBÀ! Els infants aprenen de forma vivencial com creixen les plantes, com tenir-ne cura i veuen directament com els productes alimentaris surten de la terra i no pas del supermercat! Comproven com amb el pas del temps, amb el canvi d’estacions la natura es transforma!!

L’hort ja fa molts anys que funciona i ara li cal un arranjament, perquè continuï sent un èxit com a projecte educatiu! A part també volem fer uns retocs a la caseta i a uns troncs enormes que seran fantàstics per jugar i desenvolupar la psicomotricitat!

Necessitem 20 persones voluntàries que:

  • els hi agradi la jardineria,
  • tinguin força per moure testos grossos i terra,
  • els hi agradi posar vernís,
  • els hi agradi la fusteria,
  • vulguin ajudar en el què faci falta…

La trobada serà el DISSABTE 13 de març de 10 a 13h! Si vols venir, escriu a: ampaferransunyer@gmail.com amb el teu nom i telèfon.

Per guardar les mesures de seguretat hi haurà diferents zones de treball. Com també la mascareta i les distàncies.

Hi participarà en Víctor que és el monitor de l’hort, alguns mestres i/o equip directiu i les persones voluntàries.

Per poder a terme les accions faran falta diferents eines:

  • una pulidora elèctrica pels troncs i la caseta;
  • i un compresor d’aigua tipus Karcher o algo similar per donar-li un repàs al terra de l’hort quan acabem, que l’hort ho agrairà. Si no trobem ja ho llogarem….

En el cas que tingueu les eines i les volgueu deixar per utilitzar el matí 13 de març, si us plau escriviu un correu abans del dia dimarts 9 de març per saber si al final cal llogar-ho o no. Escriu a: ampaferransunyer@gmail.com amb el teu nom i telèfon. Moltes gràcies.

ENTRE TOTHOM FEM ESCOLA!!!!

Us esperem!