Activitats al Centre El Sortidor

El centre cívic El Sortidor ofereixen dues activitats gratuïtes:

Una mostra gratuïta de curtmetratges. Aquí teniu la sinopsi: “La Zibila és una zebra adoptada per una família de cavalls. En el seu primer dia d’escola, els seus companys la tracten diferent i se’n riuen d’ella per tenir ratlles, però gràcies a una gran aventura amb el seu amic Carino recuperarà la seva confiança.”

Vine a conèixer la Zibila i el poder de les seves ratlles! Una història acompanyada de tres curts per celebrar la diversitat.

Cal fer la reserva d’entrades: https://bit.ly/3gIk9aV

Dijous 4 de març, a les 17.30h

A càrrec de Rita i Luca Films

Edat: Recomanat per a infants a partir de 3 anys

I també ofereixen una sessió de contacontes:

La sinopsi: L’Ira està molt emocionada perquè ha descobert que les seves mans poden fer màgia! Tot fent un pastís amb la seva iaia li explica com de divertit és jugar amb les papallones a fer-se pessigolles. Un conte preciós per a parlar de sexualitat amb les criatures des de ben petites. 

A càrrec de L’Etnogràfica. Antropologia per a la transformació social 

Inscripcions en línia: https://bit.ly/2KiwbeW

Diumenge 14 de març a les 11h