Curs digital per a infants

Us transcrivim la informació de l’Ajuntament de Barcelona per si us interessa. Són cursos gratuïts.

Torna una nova edició dels tallers digitals #estàsON. Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa ofereixen una programació que té com a objectiu fomentar l’interès per la ciència i la tecnologia en els nens i joves d’entre 6 i 12 anys.

TALLERS PER A NENES I NENS DE 6 A 8 ANYS

EstàsOn en Femení. Dorothy Hodgkin 
Podries esmentar noms de dones científiques antigues o actuals? Divertim-nos amb aquests tallers d’experimentació, i descobrim-les. En inscriure-us, rebreu un lot d’experimentació i un vídeo-taller amb el que podreu aprendre com autèntics científics. 
En aquest taller experimentarem amb les densitats de la matèria, de la mà de Dorothy Hodgkin.
Cal inscripció prèvia

TALLERS PER A NENES I NENS DE 9 A 12 ANYS

EstàsOn en Femení. Rosalind Franklin 
Podries esmentar noms de dones científiques antigues o actuals? Divertim-nos amb aquests tallers d’experimentació, i descobrim-les. En inscriure-us, rebreu un lot d’experimentació i un vídeo-taller amb el que podreu aprendre com autèntics científics. 
En aquest taller aprendrem a fer una extracció del nostre propi ADN guiant-nos per les investigacions de Rosalind Franklin.
Cal inscripció prèvia

Recordeu que per a inscriu-re’s als cursos cal tenir el carnet de Biblioteques de Barcelona. Places limitades.
Les inscripcions també es poden fer a la mateixa biblioteca.