Enquesta colònies

Des de l’Associació de Famílies de la nostra escola (AFA) estem convençudes que marxar uns dies de colònies és una gran experiència per als nostres infants. Experiència que els fa créixer personalment, els uneix als amics i les amigues, i els apropa a la natura.

Des de l’Afa estem valorant la possibilitat d’organitzar una sortida de diversos dies oberta a tot l’alumnat de l’escola, un cop el curs hagi acabat al juny.

Si us plau us agrairíem que contestéssiu l’enquesta que heu rebut pel Whatsapp perquè volem veure l’acollida que tindria aquesta proposta. Aquest formulari no és una inscripció! És un sondeig i la informació que us donem podria variar segons el número d’inscripcions finals.
Recordar-vos, també, que sempre seguirem les mesures sanitàries vigents en cada moment.

Si teniu dubtes podeu escriure a: repensing@ampaferransunyer.info