Portes obertes (ESO)

Us informem de les obertes obertes d’alguns dels instituts públics que realitzen l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) propers a l’escola o que hi estan adscrits.

Els instituts adscrits són:

– Ernest Lluch: http://insernestlluch.cat/ 
– Milà i Fontanals:  https://agora.xtec.cat/ins-mila-bcn/
– Miquel Tarradell: https://agora.xtec.cat/ies-miquel-tarradell/
– Viladomat: https://agora.xtec.cat/insviladomat/

Us posem les dates dels instituts:

Hi ha l’Institut Milà i Fontanals molt proper a la nostra escola. Per poder assitir a les portes obertes del dia 1 o 3 de març, cal fer reserva prèvia al telèfon 93 441 79 58.

L’Institut Ernest Lluch: La jornada de portes obertes serà en línia el dia 10 de març en dues sessions, la primera a les 18 h. i la segona a les 19h. Cal fer reserva online.

L’Institut Viladomat: La jornada de portes serà virtual el 9 de març. Més informació a la web.

L’Insttitut Miquel Tarradell: En aquí trobareu dates i hores. Aquí el formulari.

Els següents instituts no estan adscrits a l’Escola Ferran Sunyer:

L’Institut Poeta Maragall: La jornada de portes obertes serà en línia el dia 4 de març en dues sessions, a les 17:30 hores i a les 19:00 hores. Cal fer reserva online.

L’Institut Bosc de Montjuïc: La jornada de portes obertes serà virtual, en les següents dates: Dimarts 9 de març de 10 a 11.30 hores. Dimecres 10 de març de 17.30 a 18.45 hores. Dissabte 13 de març d’11 a 13 hores. Cal fer reserva online.

L’Institut Escola Eixample: La xerrada de portes obertes d’aquest curs es durà a terme en format telemàtic, a través de videoconferència el dia 11/03/2021 de 18 a 19h. Cal omplir formulari.

I aquí podeu trobar tota la informació del procés de preinscripció i matrícula del Consorci d’Educació.