Festa major de l’Esquerra de l’Eixample

El proper 2 d’octubre arrenca una nova i especial edició de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample amb activitats repartides arreu del barri fins diumenge 11 d’octubre. Us informem de les més familiars que recordeu que CAL FER RESERVA a coordinacio@camiamic.cat , però aquí teniu el programa amb la resta d’activitats.
Dijous 8 d’octubre, a les 17.30h
MARXA EXPLORATÒRIA DES DEL PUNT DE VISTA DE LES CURESUna marxa de reconeixement amb perspectiva de gènere, on el diàleg parlarà sobre els elements i les condicions que afavoreixen o no a la vida quotidiana del barri, les relacions amb la ciutat existent i desitjada, les percepcions d’inseguretat i d’on venen aquestes percepcions. En aquesta ruta posarem la vida quotidiana del barri al centre de la reflexió.
Col·labora: Vocalia de dones de l’avvee i Col·lectiu Punt 6.
Places limitades
Dissabte 10 d’octubre, a les 12h. Llacs del la biblioteca
ESPECTACLE DE MÀGIA I CIRC
EL CIRC DELS IMPOSSIBLES
En aquesta nova aventura, el Mag Stigman ens parlarà del Circ dels Impossibles, un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Un espectacle 100% dinàmic, ple de bon rotllo, colorisme, i participació activa del públic. Màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions, molta música i energia. Una barreja explosiva per a tota la família!
 
Diumenge 11 d’octubre, a les 12h. Llacs de la biblioteca
CONCERT DE CLOENDA FESTA MAJOR ESQUERRA EIXAMPLE

MAGALÍ SARE & SEBASTIÀ GRIS 
Seran al parc per presentar el seu nou disc titulat “A boy and a girl”. Una aposta per l’experimentació i la creació d’una unió entre la música clàssica i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. 
Organitza: AVVEE i Camí Amic.
           
Diumenge 11 d’octubre, d’11.30 a 13.30 h. Pistes Esportives Joan Miró 
TRAGINER DE JOCS
Circuït vial, psicomotricitat i jocs d’habilitat.
Col·labora: CEM Joan Miró / AE-Eixample.
Inscripcions a l’entrada de les pistes esportives.