Festa de benvinguda

Ja sabeu que a la nostra escola cada any ens encanta donar la benvinguda a les famílies i els infants del nou curs de P·3!!! I que el curs que s’encarrega per fer-ho possible és el curs de P-4, juntament amb el suport de l’AFA del Ferran Sunyer.

Actualment ens ha tocat viure amb incertesa i no sabem si el proper curs podrem celebrar la festa com s’havia fet sempre. Però com a junta de l’AFA no ens treu la il·lusió de pensar que de totes maneres volem donar la benvinguda al nou curs de P-3! I ens preguntem: com podría ser la festa?

Així és que us animem a les famílies del curs de P4 (i dels altres cursos si en teniu ganes, també les acceptem!), com també podeu preguntar als vostres fills i filles:

COM PODEM CELEBRAR LA FESTA DE BENVINGUDA?

Aneu pensant idees que al setembre posarem fil a l’agulla!!!

Les podreu comunicar als vostres delegats, delegades o a la comissió de festes: festes@ampaferransunyer.info

Moltes gràcies!

Entre tots i totes FEM ESCOLA!