Setmana mobilitat

Del 16 al 22 de setembre se celebra arreu de Catalunya i en concret a Barcelona la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Amb el lema ‘Per una mobilitat sense emissions, la Setmana del 2020 vols arribar a la neutralitat en emissions de carboni al 2050. 

Des de l’AFA hem pensat que si alguna família de l’escola vol organitzar una comissió puntual per fer alguna activitat en relació amb la setmana de la mobilitat, doncs envieu un correu a: ampaferransunyer@gmail.com i us ajudarem en poder coordinar la primera trobada perquè us pugueu autogestionar amb el suport de la junta, és clar!

En som conscients que queda poc temps o que potser no es podrà celebrar…És tot molt incert, però com que aquest any tot és tan diferent, potser hi ha gent que pot tenir més temps o ganes i veu la proposta i s’anima a pensar alguna activitat que com a escola poguem fer. Ja sigui només la nostra escola o amb el barri o d’altres opcions.

Aquí teniu l’enllaç de la web de Barcelona.cat.

I aquí teniu l’enllaç de la web del Departament de Catalunya.