Famílies, el club de lectura de l’Ampa us demana ajuda!! AMPLIEM PLAÇ!!

Podeu continuar fent les vostres postals i deixant-les a la bustia del AMPA fins que torni la normalitat escolar.!!

Famílies, el club de lectura de l’Ampa us demana ajuda!!
Ens hem apuntat a fer un intercanvi de postals pel dia del llibre infantil. Ens ha tocat fer-lo amb l’escola de Belorado, Burgos. I perquè l’intercanvi sigui més igualat, us demanem ajuda!
Es tracta de dissenyar i escriure una postal. Per una banda, heu de fer la part gràfica de la postal (dibuix, pintura, collage…), i per l’altra banda, en la part escrita heu de fer una recomanació d’un llibre que hagueu llegit (millor si poseu el nom i el curs).
Us hi animeu?
Les podeu deixar a la bústia de l’Ampa fins el dijous 12 de març.

Més informació:

Us fem arribar la informació que hem rebut relacionada amb el Dia internacional del llibre Infantil que se celebra el 2 d’abril (coincidint amb la data de naixement de Hans Christian Andersen):

Atès que l’any 2019 s’han celebrat els 150 anys de la targeta postal, enguany es proposa als infants i joves participar d’un intercanvi postal amb d’altres nens i nenes de l’estat espanyol. En aquestes postals, que hauran d’estar creades íntegrament pels participants (imatge i text), els infants podran presentar-se breument i recomanar un llibre al lector/a de la seva postal o bé compartir allò que significa per a ell/ella la lectura.

A les biblioteques, els centres educatius i les llibreries interessades en participar se’ls assignarà una altra biblioteca, centre o llibreria de l’estat espanyol amb qui intercanviaran les postals dels seus infants.

Cada infant podrà escriure la postal en la llengua que desitgi, promovent així, no només un intercanvi literari sinó també un intercanvi lingüístic i cultural.

CALENDARI DE LA PROPOSTA

• Inscripcions: des de l’31 de gener fins el 15 de febrer.

• Agermanament de les entitats inscrites i notificació de les parelles: abans de finals de febrer.

• Període de creació i escriptura de les postals: fins el 15 de març.

• Enviament de les postals a l’entitat germana: la setmana del 16 al 20 de març.

• Repartiment de les postals rebudes entre els infants participants: setmana del 2 d’abril.

• Enviament a la secretaria de l’OEPLI de la copia de les tres millors postals d’entre totes les enviades: màxim 23 d’abril.

Trobareu tota la informació a: https://www.oepli.org/dia_inter/Dia-Internacional-Libro-Infantil

Les podeu deixar a la bústia de l’Ampa fins el dijous 12 de març.