Sessions d’elaboració del Projecte Educatiu de Centre obertes a les famílies

Benvolgudes famílies,
tal i com hem anat comunicant des del curs passat estem reelaborant el Projecte Educatiu de Centre (PEC) que és el document estratègic de referència de qualsevol institució escolar donat que recull la identitat del centre, explicita els objectius, orienta l’activitat i hi dóna sentit amb la finalitat que els alumnes assoleixin les competències bàsiques i el màxim aprofitament educatiu.
La nostra intenció és que l’elaboració del nou PEC de l’escola Ferran Sunyer sigui compartida per tota la comunitat educativa i per aquest motiu a nivell de claustre hem fet ja dues sessions participatives i s’està elaborant un informe que recollirà totes les aportacions dels mestres del centre.
Ara ha arribat el moment de demanar la participació de les famílies perquè pugueu col·laborar activament en l’elaboració d’aquest document central i és per això que us convoquem a les dues sessions obertes a les famílies que se celebraran els següents dies:

– Dimecres 4 de març de 17:00h a 18:30h.
– Dimecres 11 de març de 17:00h a 18:30h,

Us demanem que, si podeu, assistiu els dos dies donat que les sessions tenen continuïtat entre elles (hi haurà servei d’acollida gratuït).

Per anar escalfant motors us recomanem que doneu un cop d’ull als nostres Objectius educatius prioritaris ( https://agora.xtec.cat/escferransunyer/trets-didentitat/objectius-educatius-prioritaris/ ) i que si us animeu doneu un cop d’ull també a l’actual PEC del centre que trobareu aquí https://agora.xtec.cat/escferransunyer/lescola/documents-descola/

Cordialment,
l’Equip directiu